уторак, 4. октобар 2016.

Kalup za mafine


9.00 Evra
Idealan za pripremu brzo i ravnomerno pečenih mafina ili projica. GRANITNI premaz onemogućava da se testo zalepi i zagori, MAFINI sami ispadaju iz kalupa bez lepljenja za stranice. Kalup za 12 mafina/projica. Dubina kalupa 3cm . NOVO na nasem trzistu !

Proizvodjac PERFECT HOME Quality

Zagarantovan Kvalitet !
za nase kupce izdvajamo recept:
ČOKOLADNI MAFIN
POTREBNO JE
100 g margarina ili putera, 2 jajeta, 200 g šećera, kesica vanilin šećera, 50 g istopljene čokolade,
2 dl mleka, 100 g brašna, 100 g kakao praha, 50 g pudinga od čokolade, 1/2 praška za pecivo, kašičica soda bikarbone, 2 kašičice cimeta, 20 g čokolade iseckana na kockice, 12-24 kom. ušećerenih višanja

PRIPREMA
Penasto umutiti puter, šećer i vanilin šećer, a zatim dodavati jedno po jedno jaje i istopljenu čokoladu. Smesi postepeno dodavati mleko uz dalje mućenje. Nakon toga postepeno dodati prethodno pomešane suve sastojke takođe uz mućenje. U pleh za mafine stavite papirne korpice, a zatim napunite 1/3 korpice smesom. U svaku korpicu stavite nekoliko komadića seckane čokolade i 1-2 ušećerene višnje, a zatim ih dopunite ostatkom smese. Mafine peći približno 20 min. na temperaturi od 175 stepeni. Kada se ohlade možete ih ukrasiti topljenom čokoladom, cimetom, seckanim orasima ili ušećerenim višnjama.
 

Нема коментара:

Постави коментар