уторак, 4. октобар 2016.

Kotlic sa tronozcem komplet

25.00 Evra
Prohromski kotlić za pripremanje hrane u prirodi Zapremina od 14 lit. Isporučuje se sa tronošcem, Dizajn kotlića je u potpunosti prilagođen specifičnim zahtevima u pripremanju hrane.
Masa kotlica iznosi 1,4 kg
Tronozac u visini od 1,2m ,
Prohromski kotlic od 15l , mase 2,6kg + tronozac u visini od 1,2m iznosi 30 eura
za nase kupce preporucujemo recept:

Sastojci

2 kgjunetine
1.5svinjetine

koliko mesa toliko i luka

svinjska mast

tucana paprika \ \(ljuta)

aleva paprika (slatka)

ruzmarin

biber u zrnu

začin C

so

senf

lovorov list

ljuta papričica (sveža)

ljuta papričica (suva)

Priprema

1
Luk iseckati i staviti da se malo proprži na masti.
2
Posle par min. staviti meso i ostaviti da se krčka na laganoj vatri.
3
Meso će pustiti svoj sok, kao i luk, tako da nema potrebe za dolivanjm vode u naredih sat, sat ipo. Kada voda počne da isparava, održavati njen nivo toliko, čisto da ogrezne meso.
4
Začini se dodaju tek kada junetina omekša. To može da bude posle 3-4 sata. Ne znam tačno jer dosta zavisi od samog mesa.
5
Začini po slobodnoj proceni. Ja sam stavljao toliko da prekrije površinu gulaša (začin C, vegeta, tucana i slatka paprika), ruzmarina malko manje. 7-8 listova lovora, a broj zrna bibera ne znam. Po jedna cela sveža i sušena paprika i ceo senf.
6
Nakon toga mora se više obraćati pažnja na mešanje jer zbog silnih začina lako zagori.
7
Gulaš je gotov kada se svinjetina maltene raspadne i sjedini sa lukom. To daje gustinu, tako da nema potreba za dodatnim.

 
Фотографија корисника Kućni Aparati




  


Sastojci

2 kgjunetine
1.5svinjetine

koliko mesa toliko i luka

svinjska mast

tucana paprika \ \(ljuta)

aleva paprika (slatka)

ruzmarin

biber u zrnu

začin C

so

senf

lovorov list

ljuta papričica (sveža)

ljuta papričica (suva)

Priprema

1
Luk iseckati i staviti da se malo proprži na masti.
2
Posle par min. staviti meso i ostaviti da se krčka na laganoj vatri.
3
Meso će pustiti svoj sok, kao i luk, tako da nema potrebe za dolivanjm vode u naredih sat, sat ipo. Kada voda počne da isparava, održavati njen nivo toliko, čisto da ogrezne meso.
4
Začini se dodaju tek kada junetina omekša. To može da bude posle 3-4 sata. Ne znam tačno jer dosta zavisi od samog mesa.
5
Začini po slobodnoj proceni. Ja sam stavljao toliko da prekrije površinu gulaša (začin C, vegeta, tucana i slatka paprika), ruzmarina malko manje. 7-8 listova lovora, a broj zrna bibera ne znam. Po jedna cela sveža i sušena paprika i ceo senf.
6
Nakon toga mora se više obraćati pažnja na mešanje jer zbog silnih začina lako zagori.
7
Gulaš je gotov kada se svinjetina maltene raspadne i sjedini sa lukom. To daje gustinu, tako da nema potreba za dodatnim.

Sastojci

2 kgjunetine
1.5svinjetine

koliko mesa toliko i luka

svinjska mast

tucana paprika \ \(ljuta)

aleva paprika (slatka)

ruzmarin

biber u zrnu

začin C

so

senf

lovorov list

ljuta papričica (sveža)

ljuta papričica (suva)

Priprema

1
Luk iseckati i staviti da se malo proprži na masti.
2
Posle par min. staviti meso i ostaviti da se krčka na laganoj vatri.
3
Meso će pustiti svoj sok, kao i luk, tako da nema potrebe za dolivanjm vode u naredih sat, sat ipo. Kada voda počne da isparava, održavati njen nivo toliko, čisto da ogrezne meso.
4
Začini se dodaju tek kada junetina omekša. To može da bude posle 3-4 sata. Ne znam tačno jer dosta zavisi od samog mesa.
5
Začini po slobodnoj proceni. Ja sam stavljao toliko da prekrije površinu gulaša (začin C, vegeta, tucana i slatka paprika), ruzmarina malko manje. 7-8 listova lovora, a broj zrna bibera ne znam. Po jedna cela sveža i sušena paprika i ceo senf.
6
Nakon toga mora se više obraćati pažnja na mešanje jer zbog silnih začina lako zagori.
7
Gulaš je gotov kada se svinjetina maltene raspadne i sjedini sa lukom. To daje gustinu, tako da nema potreba za dodatnim.

Sastojci

2 kgjunetine
1.5svinjetine

koliko mesa toliko i luka

svinjska mast

tucana paprika \ \(ljuta)

aleva paprika (slatka)

ruzmarin


biber u zrnu

začin C

so

senf

lovorov list

ljuta papričica (sveža)

ljuta papričica (suva)

Priprema

1
Luk iseckati i staviti da se malo proprži na masti.
2
Posle par min. staviti meso i ostaviti da se krčka na laganoj vatri.
3
Meso će pustiti svoj sok, kao i luk, tako da nema potrebe za dolivanjm vode u naredih sat, sat ipo. Kada voda počne da isparava, održavati njen nivo toliko, čisto da ogrezne meso.
4
Začini se dodaju tek kada junetina omekša. To može da bude posle 3-4 sata. Ne znam tačno jer dosta zavisi od samog mesa.
5
Začini po slobodnoj proceni. Ja sam stavljao toliko da prekrije površinu gulaša (začin C, vegeta, tucana i slatka paprika), ruzmarina malko manje. 7-8 listova lovora, a broj zrna bibera ne znam. Po jedna cela sveža i sušena paprika i ceo senf.
6
Nakon toga mora se više obraćati pažnja na mešanje jer zbog silnih začina lako zagori.
7
Gulaš je gotov kada se svinjetina maltene raspadne i sjedini sa lukom. To daje gustinu, tako da nema potreba za dodatnim.

Sastojci

2 kgjunetine
1.5svinjetine

koliko mesa toliko i luka

svinjska mast

tucana paprika \ \(ljuta)

aleva paprika (slatka)

ruzmarin

biber u zrnu

začin C

so

senf

lovorov list

ljuta papričica (sveža)

ljuta papričica (suva)

Priprema

1
Luk iseckati i staviti da se malo proprži na masti.
2
Posle par min. staviti meso i ostaviti da se krčka na laganoj vatri.
3
Meso će pustiti svoj sok, kao i luk, tako da nema potrebe za dolivanjm vode u naredih sat, sat ipo. Kada voda počne da isparava, održavati njen nivo toliko, čisto da ogrezne meso.
4
Začini se dodaju tek kada junetina omekša. To može da bude posle 3-4 sata. Ne znam tačno jer dosta zavisi od samog mesa.
5
Začini po slobodnoj proceni. Ja sam stavljao toliko da prekrije površinu gulaša (začin C, vegeta, tucana i slatka paprika), ruzmarina malko manje. 7-8 listova lovora, a broj zrna bibera ne znam. Po jedna cela sveža i sušena paprika i ceo senf.
6
Nakon toga mora se više obraćati pažnja na mešanje jer zbog silnih začina lako zagori.
7
Gulaš je gotov kada se svinjetina maltene raspadne i sjedini sa lukom. To daje gustinu, tako da nema potreba za dodatnim.

Нема коментара:

Постави коментар